info@pointer-it.si
07 / 81 49 800
07 / 81 49 801

DAVČNA BLAGAJNA

Davčna blagajna obvezna od 1.1.2016 za vse tiste, ki poslujete z gotovino. Namenjena poslovanju z maloprodajnimi kupci in pravnimi osebami v prostorih trgovin, gostinskih obratov, trafikah,… Povezana je z modulom skladiščno materialno poslovanje. Skupaj omogočata vodenje zalog in vsakodnevno pripravo dnevnega izkupička in pripravo izpisa specifikacije gotovine v blagajni. Ravno tako omogoča označitev plačil (gotovina, kartica).

Ker imamo tudi računalniško trgovino, vam po ugodnih cenah uredimo tudi računalniško opremo, ki je potrebna za maloprodajo (POS tiskalnik za tiskanje maloprodajnih računov).

Povezava s fizično blagajno vam odpira predal. Ko zaprete trgovino, je potrebno narediti specifikacijo gotovine za tekoči dan poslovanja, nato pa stiskate še dnevni izkupiček.

Modul DAVČNA BLAGAJNA je vključen v paketih S, M, L in XL. Za ceno preverite na strani CENIK!

 

DAVČNA BLAGAJNA – SPLOŠNA VPRAŠANJA

  • Kaj potrebujem za davčno blagajno?

    Na lokaciji kjer boste uporabljali davčno blagajno potrebujete dostop do interneta, ter POS tiskalnik, ki omogoča izpis kod ki po zakonu morajo biti izpisane na računu.

  • Kakšna je razlika med blagajno in davčno blagajno?

    Razlika je v tem, da ko boste pritisnili gumb tiskaj, se bodo podatki računa poslali preko internetne povezave do strežnika finančne uprave. Ko bo strežnik podatke sprejel, boste dobili odgovor v obliki kode ki mora biti izpisana na računu. Sam postopek bo zakasnil delovanje za par sekund.

  • Artikle prodajam na stojnici? Lahko uporabljam vašo davčno blagajno?

    Naša davčna blagajna ne deluje na telefonih ali tablicah, zato ni primerna če prodajate na terenu.